Timber niet naar Man United? "Misschien is hij niet zo zelfverzekerd"

1 juli 2022 – Jurriën Timber is niet zelfverzekerd als hij de stap naar Manchester United niet durft te maken deze zomer. Dat is de duidelijk mening van Louis Saha, die tussen 2004 en 2008 op Old Trafford speelde. De verdediger van Ajax werd gelinkt aan de Engelse club, maar de laatste dagen is het stil rondom zijn persoon. Hij zou niet willen vertrekken met het oog op het wereldkampioenschap.

Timber niet naar Man United? "Misschien is hij niet zo zelfverzekerd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Louis van Gaal zou de verdediger geadviseerd hebben om in de Johan Cruijff ArenA te blijven. "Van Gaal werkt niet voor Manchester United, dus hij mag zeggen wat hij wil tegen zijn spelers. Maar als een speler sterk genoeg is om zelf een keuze te maken, zal hij die keuze maken. Misschien is Timber niet zo'n zelfverzekerde speler. Het is zijn beslissing, niet die van de bondscoach", vertelt Saha in gesprek met Bonuscodebet. "Als hij naar Man United wil komen, is Timber meer dan welkom."

Frenkie de Jong en Tyrell Malacia
Timber lijkt niet te komen, maar de komst van Frenkie de Jong en Tyrell Malacia lijkt een kwestie van tijd. Saha vindt het prima versterkingen voor de ploeg. "Het zijn geweldige aankopen omdat mensen zeiden dat Man United achterliep met transfers. Dit laat zien dat de zaken de goede kant op gaan", vertelt de voormalig voetballer, die weet dat Erik ten Hag een belangrijk aandeel heeft gehad in de komst van het tweetal, dat nog niet officieel speler van de club is.

"De manager kent deze spelers heel goed, dus het helpt bij hun integratie. Hij heeft spelers nodig waarvan hij weet dat ze kunnen werken, dus zelfs als die spelers de Premier League niet zo goed kennen, is het nuttig voor de manager. Het zouden geweldige aankopen zijn. In zijn plannen passen die twee spelers goed", besluit Saha.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd