Schreuder juicht komst Wijndal toe: "Mega-interessant"

1 juli 2022 – Alfred Schreuder juicht de naderende komst van Owen Wijndal naar Ajax toe. De linksback gaat voor een bedrag van rond de tien miljoen euro AZ verlaten voor een avontuur in Amsterdam. Volgens Schreuder is de verdediger een absolute aanwinst voor Ajax.

Schreuder juicht komst Wijndal toe: "Mega-interessant"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij is al jaren een goede speler bij AZ", doelt Schreuder in gesprek met het Algemeen Dagblad op Wijndal. "Hij is daar niet voor niets aanvoerder. In hoe Ajax en ik hem beoordelen, is hij mega-interessant omdat hij denk ik past in het Ajax-voetbal met zijn snelheid en opkomend vermogen." Ajax heeft Wijndal al langer op de korrel, maar lijkt nu eindelijk beet te hebben.

Lees ook: Schreuder looft 'liefhebber' Ihattaren en praat over Ünüvar-kansen

Schreuder heeft nog geen miljoenenaankoop kunnen verwelkomen. "Het zou mooi zijn als een speler zo snel mogelijk komt. Daar zijn alleen meerdere partijen voor nodig. Het zou fijn zijn voor de trainer en de speler om dat zo snel mogelijk te integreren, maar soms moet je geduld hebben. Het enige wat ik erover kan zeggen, is dat ik er vertrouwen in heb dat goed gaat komen waar we mee bezig zijn."

Wijndal is niet de enige speler die op de verlanglijst staat bij Ajax. De Amsterdammers hopen zich deze zomer eveneens te versterken met Steven Bergwijn en Brian Brobbey.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd