Oud-voetballer heeft opvallende verklaring voor vertrekwens Ronaldo

3 juli 2022 – Kan Erik ten Hag tijdens zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Manchester United rekenen op Cristiano Ronaldo? De Portugees wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij de nummer zes van het afgelopen seizoen in Engeland. Voormalig Premier League-aanvaller Tony Cascarino heeft daar in gesprek met talkSPORT een opvallende verklaring voor.

Oud-voetballer heeft opvallende verklaring voor vertrekwens Ronaldo

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens de oud-speler van Chelsea is Ronaldo bang dat Lionel Messi hem van de troon stoot als topscorer aller tijden van de Champions League. De Portugees was tot op heden 140 keer trefzeker in het miljardenbal. Lionel Messi volgt op vijftien doelpunten afstand. Mocht Ronaldo besluiten om bij Manchester United te blijven, kan hij volgend seizoen zijn doelpuntentotaal niet opkrikken. De nieuwe werkgever van oud-Ajax trainer Ten Hag verzekerde zich immers niet van deelname aan de Champions League. Het Paris Saint-Germain van Messi daarentegen wel.

Cascarino denkt echter niet dat Ronaldo komend seizoen nog in het shirt van Manchester United is te bewonderen. De gevallen grootmacht eindigde vorig seizoen op een teleurstellende zesde plaats en greep daardoor naast een ticket voor de Champions League. The Times pakte zaterdagavond uit met het nieuws dat Ronaldo bij de clubleiding van Manchester United heeft aangeklopt met het verzoek om hem te verkopen bij een goed bod. Opvallend, ondanks het sombere seizoen van United. Ronaldo liet zich onlangs namelijk nog positief uit over Ten Hag.

Ronaldo keerde vorig jaar voor een bedrag van vijftien miljoen euro terug naar Old Trafford, nadat Juventus hem drie jaar eerder nog voor een slordige 117 miljoen euro had overgenomen van Real Madrid. Als speler van de Koninklijke won Ronaldo liefst vier keer de cup met de grote oren. Wil hij die nog minstens één keer in de lucht houden, zal hij deze zomer wederom een transfer moeten maken. Ronaldo heeft bij United nog een contract tot medio 2023, met een optie op nóg een jaar. Volgens de wandelgangen zouden Bayern München, Chelsea en Napoli wel oren hebben naar zijn komst.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd