'Bosz mag hopen na Malacia-domper: Tagliafico ziet stap wel zitten'

4 juli 2022 – Alles wijst erop dat Nicolás Tagliafico zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld heeft. De vleugelverdediger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag een nieuwe stap wil maken, terwijl de Amsterdammers al een vervanger hebben gevonden in de persoon van Owen Wijndal.

'Bosz mag hopen na Malacia-domper: Tagliafico ziet stap wel zitten'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Olympique Lyon zou inmiddels serieus werk maken van de Argentijn. De club van Peter Bosz zette eerst in op Tyrell Malacia, maar hij gaf uiteindelijk de voorkeur voor een avontuur bij Manchester United. Nu zijn de Fransen uitgekomen in de Johan Cruijff ArenA. Volgens het Algemeen Dagblad bevinden de gesprekken zich in de beginfase, maar heeft Tagliafico al laten weten dat hij wel oren heeft naar het avontuur.

De Argentijn heeft overigens meerdere ijzers in het vuur. Vanuit Engeland en Spanje zou er ook interesse zijn voor de verdediger, die steevast bij de nationale ploeg zit en de afgelopen jaren aan tal van topclubs werd gelinkt. Zo was FC Barcelona afgelopen winter nog serieus in de markt voor Tagliafico. Ajax wilde hem niet zomaar laten gaan, waardoor die deal uiteindelijk niet doorging. Nu willen de Amsterdammers wel meewerken.

Tagliafico teleurgesteld
"Op een gegeven moment is er een tijd dat je alles hebt gezien. Ze begrepen me en ze hebben hun redenen, maar het is jammer. Dit was een droomkans en ze hebben me niet geholpen", liet de vleugelverdediger weten aan het Algemeen Dagblad toen de transfer naar Barça definitief niet doorging. Waar hij in zijn eerste jaren onomstreden was, koos Erik ten Hag afgelopen seizoen voor Daley Blind als linksback. Door meerdere blessures in de defensie kwam hij de laatste wedstrijden van het seizoen toch nog steevast in actie.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd