Willem II strikt clubhopper; PEC stunt met voormalig PL-spits

6 juli 2022, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II heeft in Jeremy Bokila een nieuwe spits gevonden. De 33-jarige aanvaller keert na diverse buitenlandse avonturen terug in het land waar het voor hem allemaal begon. Willem II is alweer de vijftiende club voor de aanvaller.

Bokila speelde eerder voor AGOVV Apeldoorn, Zulte Waregem (België), Sparta Rotterdam, Petrolul Ploiesti (Roemenië), Terek Grozny (Rusland), Guangzhou R&F (China), Eskisehirspor (Turkije), Al Kharaitiyat (Qatar), Akhisar Belediyespor (Turkije), CFR Cluj, Dinamo Boekarest (beiden Roemenië), Hatayspor, Keçiörengücü (beiden Turkije) en Oakland Roots SC (Verenigde Staten). Bokila maakte de afgelopen weken tijdens een stage veel indruk bij de Tilburgers en dwong daarmee een contract af.

Willem II is zeer bedrijvig op de transfermarkt. Eerder werden Thibaut Lesquoy, Erik Schouten, Nick Doodeman, Matthias Verreth, Joshua Smits en Lucas Woudenberg al naar de Tilburgse degradant gehaald.

PEC slaat toe

Ook PEC Zwolle heeft een nieuwe spits gevonden. De dertigjarige Apostolos Vellios heeft een contract voor één seizoen getekend, met een optie voor nog een seizoen. Vellios heeft de laatste jaren een schat aan ervaring opgebouwd. De Grieks international speelde in het verleden met Everton in de Premier League en droeg tevens het shirt van onder meer Nottingham Forest en Ascoli.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is in zijn nopjes met de komst van de aanvaller. "We zochten in de selectie nog naar een ervaren aanvaller. Apostolos heeft veel ervaring op de Europese velden, is international van Griekenland geweest en is hongerig naar een nieuw avontuur en doelpunten maken. Normaliter zou een speler van dit kaliber niet haalbaar zijn voor ons, maar Apostolos heeft duidelijk gemaakt dat de financiën voor hem niet leidend zijn, maar enkel uitzicht op speeltijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen