'Kongolo heeft drie opties voor tijdelijke terugkeer in Eredivisie'

6 juli 2022, 18:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Terence Kongolo lijkt komend seizoen weer te bewonderen te zijn in de Eredivisie. De verdediger kan niet op veel speeltijd rekenen bij Fulham en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Ook een transfer naar Turkije hoort bij de mogelijkheden voor de linkspoot.

Volgens het Algemeen Dagblad zien Feyenoord, Vitesse en FC Utrecht het wel zitten om Kongolo tijdelijk over te nemen. Kongolo kan dus ook naar Turkije, maar lijkt meer oren te hebben naar een terugkeer in de Eredivisie. De viervoudig international van Oranje ligt nog tot medio 2024 vast bij Fulham, dat komend seizoen weer in de Premier League te vinden is.

Kongolo (28) kwam de afgelopen jaren vanwege blessures amper aan spelen toe. Hij staat sinds 2020 onder contract bij Fulham, dat hem destijds overnam van Huddersfield Town. Daarvoor speelde Kongolo kortstondig bij AS Monaco, maar dat avontuur bleek geen succes. De linkspoot speelde in Nederland jarenlang bij Feyenoord. In 2017 werd hij landskampioen met de Rotterdammers.

Een terugkeer naar De Kuip behoort volgens het AD dus ook tot de mogelijkheden. Daar heeft men dringend behoefte aan een extra optie voor de linkerkant van de defensie. Tyrell Malacia is vertrokken naar Manchester United, terwijl Ramon Hendriks zwaar geblesseerd is. De naam van Ian Maatsen gaat ook rond, maar hij krijgt een zijn kans bij de hoofdmacht van Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verder zoeken. Niet doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen