Brenet hakt knoop door en stelt Feyenoord en PSV teleur

7 juli 2022, 09:50

Feyenoord en PSV grijpen waarschijnlijk naast de komst van Joshua Brenet (28). De verdediger moet al wekenlang een knoop doorhakken tussen diverse clubs of een langer verblijf bij FC Twente, maar kiest zeer vermoedelijk voor die laatste optie. Alleen enkele details staan de handtekening van de back nog in de weg.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. "Het is nog niet honderd procent rond, maar ik vertrouw er voor 100 procent op dat het goed komt", reageert technisch directeur Jan Streuer tegenover de ochtendkrant. Volgens hem gaat FC Twente de nog openstaande details voor de deal oplossen en komt er een tweejarige verbintenis aan.

Brenet kwam afgelopen winter naar Enschede waar hij hoopt zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Met een goed half jaar lukte dat behoorlijk, want er was vanuit binnen- en buitenland veel interesse. Onder meer PSV en Feyenoord werden concreet gelinkt aan de verdediger, maar blijft dus actief in Enschede.

Lees ookFeyenoord moet aan de bak: hier zijn versterkingen cruciaal

Team Twente in tact

Daarmee blijft de succesploeg van Ron Jans het afgelopen seizoen steeds meer in tact. Eerder werd Michel Vlap alsnog overgenomen van Anderlecht, terwijl Michal Sadilek permanent overkwam van PSV. De selectie wordt aangevuld met onder anderen Mathias Kjølø en Sem Steijn, die graag de concurrentie aan wil gaan met Vlap. "Ik ga volop de strijd aan met Michel Vlap voor de plek als nummer tien. Wie weet kunnen we zelfs wel samen spelen, we zien wel waar het schip strandt", laat hij weten tegenover RTV Oost. "Het maakt mij niet uit op welke positie ik kom te staan, als ik maar speel. Daarvoor ben ik hier gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig maar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen