Ajax werkt aan transferstunt en hoopt zaken te doen met FC Porto

11 juli 2022, 07:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is achter de schermen druk bezig met het versterken van de aanvallende linie. De Amsterdamse club hoopt na aanvaller Steven Bergwijn ook rechtsbuiten Francisco Conceiçao (19) naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Dat schrijft De Telegraaf maandagochtend. Volgens de ochtendkrant wordt Conceiçao bij Ajax niet per se gezien als potentiële opvolger van de Antony, die deze zomer mogelijk vertrekt uit Amsterdam. Dat Ajax concrete interesse heeft voor Conceiçao, hangt niet samen met een mogelijk vertrek van de Braziliaan. Trainer Alfred Schreuder wil Antony, die een prijskaartje van tachtig miljoen om zijn nek heeft hangen en in de belangstelling staat van Manchester United, namelijk niet kwijt.

Ajax wil het liefst Conceiçao achter Antony klaarstomen voor het echte werk. De negentienjarige flankspeler heeft inmiddels een eerste gesprek gevoerd met trainer Alfred Schreuder en zou zelf niet onwelwillend tegenover een overstap staan. Een voordeel voor de Amsterdammers is dat Conceiçao een gelimiteerde transfersom van vijf miljoen euro in zijn contract heeft staan.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de Portugees, die de zoon is van Porto-trainer Sergio Conceiçao, een behoorlijk aantal wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld. Conceiçao kwam al vijftig keer uit voor de Portugese topclub, waaronder in de Champions League. In Portugal Onder-21 staat de teller op elf duels en drie treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax deze moet je dddddd uuudddd Doooeeeen Dooooeeeennnnn

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dooeeeeennnnn

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Francisco en Zierikzee klaar en een goede vervanger voor Martinez naast Timber en een recht back ,want ik heb niet zo'n vertrouwen in klaiber ,om op CL niveau mee te spelen, zwakke schakel en Schuurs ook ,Schuurs misschien op t middenveld maar niet in de verdediging...

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen idee wat je ervan moet denken, er komen wel vaker rare namen in de transfer maanden.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Youtu.be kijken naar deze speler

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen