Blessurepech achtervolgt Barça ook al vroeg in de voorbereiding

11 juli 2022, 19:35

FC Barcelona-aanvaller Ferran Torres moet de komende trainingen aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller meldde zich maandag weer op het trainingscomplex, waar werd geconstateerd dat hij een rechter voetwond heeft. 

Dat meldt de Catalaanse grootmacht maandagavond via de officiële kanalen. Het is nog niet bekend hoe lang Torres aan de kant staat, maar duidelijk is dat hij voorlopig niet op het trainingsveld verschijnt. Een vroege domper voor Xavi. De oefenmeester zag maandag zijn internationals terugkeren van vakantie. 

Torres maakte begin dit kalenderjaar de overstap van Manchester City naar FC Barcelona. Hij kwam vooralsnog 24 keer uit voor de nummer twee van het afgelopen seizoen in Spanje. De Spaanse international scoorde zes keer en verzorgde evenveel assists, waarmee hij kan terugkijken op een geslaagde entree in Catalonië. 

FC Barcelona had vorig seizoen veelvuldig te maken met blessureleed. Vooral de aanvallers sukkelden met fysieke ongemakken. Zo stond Ansu Fati een groot deel van het seizoen aan de kant met een hamstringblessure en moest ook Memphis Depay een paar weken geblesseerd toekijken. Memphis werd desondanks clubtopscorer. De Oranje-international mag deze zomer op zoek naar een nieuwe club. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen