Ajax gelinkt aan Matvienko, Huntelaar poseert met makelaar

12 juli 2022, 12:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is 'serieus geïnteresseerd' in Mykola Matvienko van Shakhtar Donetsk, zo beweert Bart Sanders van de Pantelic Podcast. Op Twitter plaatst hij een foto van Klaas-Jan Huntelaar en zaakwaarnemer Mykola Matvienko, die elkaar gisteren zouden hebben gesproken.

Matvienko is mogelijk bij Ajax in beeld als vervanger van Lisandro Martínez. De Amsterdammers willen de Argentijnse verdediger eigenlijk niet verkopen, maar gaan toch om tafel met Manchester United om een transfer te bespreken. De verwachting is dat Ajax bij een bod van zestig miljoen euro akkoord gaat met de verkoop van Martínez, die dan op voorspraak van Erik ten Hag naar Old Trafford wordt gehaald.

Bij een vertrek van Martínez gaat Ajax waarschijnlijk de transfermarkt op om een nieuwe linksbenige centrale verdediger aan te trekken. Matvienko voldoet aan dat profiel. Hij werd opgeleid door Shakhtar Donetsk en voetbalt daar op 26-jarige leeftijd nog steeds. Matvienko heeft onder meer negentien Champions League-wedstrijden en vijftig interlands op zijn naam staan.

Feyenoord

Feyenoord wordt door het Algemeen Dagblad ook gelinkt aan Matvienko. De krant schrijft dat de verdediger deze week naar Nederland komt om met de Rotterdamse club tot een akkoord te komen. 1908.nl spreekt dat tegen: Feyenoord zou op dit moment geen concrete interesse hebben in Matvienko. Dávid Hancko van Sparta Praag zou wel in beeld zijn bij de Rotterdammers.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen