'Chelsea heeft bijna beet: 85 miljoen voor nieuw centrum mét Aké'

13 juli 2022, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea staat op het punt een nieuw verdedigingsduo te presenteren. De Londenaren werkten aanvankelijk aan het binnenhalen van Matthijs de Ligt, maar hij lijkt te kiezen voor een overstap naar Bayern München. Chelsea zet daarom in op een andere verdediger: Kalidou Koulibaly.

De Senegalees van Napoli wordt al jaren begeerd door clubs uit de absolute top, maar speelt nog altijd in de Serie A. Napoli wees deze week een eerste bod van 35 miljoen euro inclusief bonussen af, maar krijgt volgens transferexpert Fabrizio Romano snel een nieuw belletje uit Londen. De topclub zou bereid zijn om het bod te verhogen tot circa 40 miljoen euro.

Lees ook: De Ligt heeft optie minder op transfermarkt na megadeal Chelsea

Italiaanse media verwachten dat er vandaag een akkoord wordt bereikt. Niet alleen Koulibaly moet de defensie gaan versterken. Ook aan de komst van Nathan Aké wordt hard gewerkt. De Nederlander wil zelf graag terugkeren naar zijn oude werkgever en ook Manchester City staat niet onwelwillend tegenover een transfer. Met die deal zou circa 45 miljoen euro gemoeid zijn.

Chelsea gaat dus 85 miljoen euro betalen voor het nieuwe verdedigingsduo. Achterin hadden de Londenaren een kwaliteitsinjectie nodig nadat Andreas Christensen (FC Barcelona) en Antonio Rüdiger (Real Madrid) transfervrij vertrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen