Dilrosun over 'beste fans van Europa' en de Kuip: "Dit is heilig"

17 juli 2022, 17:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Javairô Dilrosun heeft genoten van zijn officiële presentatie als nieuwe speler van Feyenoord. De van Hertha BSC overgenomen aanvaller stond na afloop van de Open Dag, waar hij uit de helikopter stapte als een van de vier aanwinsten. Dilrosun was onder de indruk van de ambiance in Rotterdam-Zuid.

"Dit voelt heilig", liet het Algemeen Dagblad optekenen nadat Dilrosun zijn eerste stappen zette op het veld. "Ik weet natuurlijk dat het veld van de Kuip al jaren het beste van Nederland is. En de sfeer in dit stadion zal me helpen om het beste uit mezelf te halen. De supporters van Feyenoord zijn de beste van Nederland, misschien wel van Europa. Bij Bordeaux zat het stadion bijna nooit vol, in Berlijn zat er een Sintelbaan tussen de spelers en het publiek", aldus de aanvaller, die uitkijkt naar zijn nieuwe avontuur.

Dilrosun stond al langer op de verlanglijst van Feyenoord. "Maar dit was het perfecte moment om hiernaartoe te komen. Voor mij, omdat het belangrijk is om veel te gaan spelen in een aanvallend team. Daarnaast heeft het denk ik een rol gespeeld dat Feyenoord nu de financiële middelen had om mij te halen."

Feyenoord nam de buitenspeler over van Hertha BSC, waar hij een stormachtige doorbraak beleefde. De aanvaller kwakkelde de laatste jaren echter veelal met blessureleed.

Lees ook: Slot rekent spoedig op versterkingen bij Feyenoord

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dank je Dilrosun . Verder gebeurd het blijkbaar alleen bij onze club dat een nieuwe speler een beetje slijmt bij de fans . Gebeurd nergens anders

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste fans voor de portemonnee van de UEFA zeker met al die boetes. 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen