Huurling meldt zich horrordebuut van 11 minuten weer in Utrecht

18 juli 2022, 10:23

Naoki Maeda is teruggekeerd bij FC Utrecht. De Japanse aanvaller krijgt in de Domstad de kans om zijn conditie op peil te houden. Hoewel van een definitieve samenwerking nog geen sprake is, lijkt Maeda na een halfjaar sportieve revanche te kunnen nemen.

FC Utrecht nam Maeda afgelopen winter op huurbasis over van Nagoya Grampus en nam tevens een optie tot koop op in de deal. De 27-jarige buitenspeler begon tegen Ajax direct in de basis, maar raakte al na elf minuten zwaargeblesseerd aan zijn enkel. Daarmee kwam er een abrupt einde aan het verblijf van de Japanner in de Eredivisie.

FC Utrecht geeft hem nu de kans om aan zijn laatste fase van zijn herstel te werken en mee te trainen met de groep. Maeda heeft nog een contract dat tot januari 2023 doorloopt in Japan, waardoor hij waarschijnlijk voor een laag bedrag is op te pikken in de Domstad. In de J1 League was hij goed voor 30 goals en 14 assists in 130 wedstrijden.

Utrecht greep dit weekend tegelijkertijd naast de komst van Nordin Amrabat, als we de Griekse media moeten geloven. De Marokkaanse aanvaller mag van zijn huidige werkgever AEK Athene niet vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen