Opstelling Ajax: Kudus moet kans grijpen in treffen met Salzburg

19 juli 2022, 17:40

Mohammed Kudus staat vanavond in de basis als Ajax het in Oostenrijk opneemt tegen RB Salzburg. De aanvaller uit Ghana wil zich onder de nieuwe trainer Alfred Schreuder laten zien en in aanmerking komen voor een basisplaats. Jurriën Timber en Antony zijn nog niet van de partij.

Onder de lat is er zoals vaker deze voorbereiding een plekje voor Jay Gorter. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan voor Devyne Rensch, Perr Schuurs, Daley Blind en aanwinst Owen Wijndal. Op het middenveld spelen Kenneth Taylor, Edson Álvarez en Steven Berghuis. In de voorhoede zijn er basisplaatsen voor Kudus, Dusan Tadic en de andere nieuweling Steven Bergwijn.

Op de bank zitten Tom de Graaff, Youri Regeer, Sean Klaiber, Lisandro Magallán, Nicolás Tagliafico, Kian Fitz-Jim, Davy Klaassen, Kristian Hlynsson, Christian Rasmussen, Mohamed Daramy en Sontje Hansen. Maarten Stekelenburg en Mohammed Ihattaren zijn op hun beurt niet mee afgereisd naar Bramberg am Wildkogel. Wij werken in Amsterdam een andere programma af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen