Raphinha stookt vuurtje op: "Wij hebben betere selectie dan Real"

20 juli 2022, 13:19   Bijgewerkt: 20 juli 2022, 13:27

Raphinha is in zijn eerste week bij FC Barcelona al hard bezig de achterban voor zich te winnen. Tijdens zijn eerste (oefen)optreden liet hij zich direct gelden met een goal en twee assists tegen Inter Miami (0-6). Maar ook met zijn teksten na afloop van die wedstrijd zal hij zich ongetwijfeld populair hebben gemaakt bij de Barça-aanhang.

Raphinha blikte namelijk vast vooruit op het interessante volgende oefenaffiche, tegen aartsrivaal Real Madrid. Ook daar hoopt hij zich te laten zien zoals hij tegen Inter Miami deed. "Natuurlijk. Scoren is altijd goed voor het vertrouwen, en al helemaal als je dat kan doen tegen een team als Real Madrid. Ik denk dat wij een betere selectie hebben dan zij", werd hij geciteerd door het Spaanse AS.

Over zijn entree in het blauw-rood is de Braziliaan dik tevreden. "Ik ben blij dat ik mijn eerste goal heb kunnen scoren en dat het zo goed ging. Ik voelde me goed op het veld. Ik hoop dat ik zo door kan gaan", aldus Raphinha, die stelde dat hij flink is geholpen bij zijn binnenkomst. "Het is makkelijk om bij Barcelona te spelen. Al mijn ploeggenoten hebben veel kwaliteiten."

WK

In de eerste plaats hoopt Raphinha goed te kunnen presteren bij zijn nieuwe club. De Braziliaan kijkt echter ook al met een schuin oog naar november. "Mijn doel is om met Brazilië naar het WK in Qatar te gaan. Ik hoop dat ik hier vertrouwen kan blijven opdoen en verder kan groeien om dat doel te bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen