Willem II geeft Feyenoord het goede voorbeeld en verrast Lyon

23 juli 2022, 18:04

Willem II heeft zaterdagmiddag een zeer verrassende prestatie geleverd tegen Olympique Lyonnais. Al na een halfuur stonden de Tilburgers met liefst 3-0 voor, en na rust liep de score nog verder uit tot 5-0. Daarmee gaf de club direct het goede voorbeeld aan Feyenoord, dat een dag later ook tegen de ploeg van Peter Bosz zal oefenen.

Daarbij zullen de Rotterdammers uiteraard een sterker Lyon treffen, al was het niet helemaal de B-garnituur die Willem II tegenover zich kreeg. Zo stonden belangrijke spelers als Jerome Boateng en Houssem Aouar wel 'gewoon' op het veld namens de Fransen. 

Ook zij konden echter niet voorkomen dat Willem II al voor rust flink uitliep. Freek Herkens opende de score in minuut 21, waarna de teller tien minuten later dankzij twee treffers van Jizz Hornkamp al op drie stond. Na rust begon de ploeg waar het gebleven was. Jeremy Bokila tekende al na drie minuten voor de 4-0, waarna Nick Doodeman na precies een uur spelen de eindstand op het scorebord schoot.

Voorbereiding Willem II

Voor Willem II was de zege op Lyon de eerste in drie wedstrijden. Daarvoor werd er verloren van De Graafschap (1-2) en Sparta (0-2). De Tilburgers oefenen volgende zaterdag nog één keer tegen het Belgische Lommel SK, voor ze een week later aan de competitie beginnen met de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen