ADO Den Haag breidt met huurdeal Feyenoord-contigent uit

28 juli 2022 – ADO Den Haag heeft zich versterkt met Denzel Hall (rechts op foto). De 21-jarige rechtervleugelverdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord. Hall sluit per direct aan bij de selectie van trainer Dirk Kuyt.

ADO Den Haag breidt met huurdeal Feyenoord-contigent uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hall zegt op de website van ADO 'onwijs veel zin' te hebben om te starten. "De gesprekken met de club en de trainer gaven me een goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mijn carrière op dit moment. Samen met de spelersgroep, staf, en natuurlijk de supporters wil ik er dit jaar alles aan doen om weer terug te keren naar waar ADO Den Haag thuishoort. Ik ben heel blij om hier te zijn en kan niet wachten om de fans te ontmoeten."

Met Hall haalt ADO een speler die er meteen staat, vertelt technisch manager Daryl Janmaat. "Achterin waren we nog hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie. Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen."

Hall is zeker niet de enige speler met een Feyenoord-heden of -verleden die deze zomer de overstap naar ADO maakt. Abdel Belarbi (direct overgekomen uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club), Jordy Wehrmann (gehuurd van FC Luzern) en Joël Zwarts (gehuurd van Jahn Regensburg) werden eerder naar Den Haag gehaald.

En dan is er natuurlijk nog Kuyt, sinds deze zomer de hoofdtrainer van ADO. Hij was in de periodes 2003-2006 en 2015-2017 als speler actief voor Feyenoord. Na zijn profcarrière was hij nog een tijdje als jeugdtrainer werkzaam in Rotterdam. Kuijt werd gezien als toekomstig hoofdtrainer van Feyenoord, maar vertrok nadat de club koos voor Arne Slot.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd