Ronaldo reageert met vier emoji's op protest Atlético-fans

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Cristiano Ronaldo blijft de gemoederen bezighouden. De 37-jarige aanvaller is de voorbije tijd in verband gebracht met een transfer naar Atlético Madrid, wat tot woedende reacties bij de aanhang van de Spaanse club heeft geleid. Woensdag protesteerden supporters tegen de komst van Ronaldo, tot hilariteit van de Portugese ster zelf.

Ronaldo reageert met vier emoji's op protest Atlético-fans

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Atlético Madrid kwam woensdag in een oefenwedstrijd in actie tegen Numancia (0-4). Langs de lijn hingen meerdere spandoeken waaruit bleek dat de aanhang van de club uit de Spaanse hoofdstad niet zit te wachten op Ronaldo. Een fan-account van de superster plaatste een afbeelding van het protest en ontlokte een reactie van Ronaldo. Met vier lach-huil-emoji's laat hij merken zich weinig aan te trekken van de spandoekenactie.

In een bericht van een ander fanaccount reageert Ronaldo op de stelling dat zaakwaarnemer Jorge Mendes na een ontmoeting met de leiding van Manchester United minder positief is gestemd over een vertrek van de aanvaller. 'Het is een onmogelijk dat er een dag niet over mij wordt gepraat, anders verdienen de media geen geld. Ze weten dat ze zonder leugens geen aandacht trekken. Ga zo door, op een dag heb je het misschien wel bij het rechte eind.'

Hoewel Ronaldo Manchester United wil verlaten, lijkt de kans klein dat Atlético Madrid zijn bestemming wordt. Voorzitter Enrique Cerezo deed de geruchten over de aanvaller onlangs nog af als onzin. "Ik weet niet wie de verhalen over Ronaldo en Atlético Madrid heeft verzonnen, maar ze zijn niet waar. Het is praktisch onmogelijk voor hem om naar Atlético te komen", zei hij.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd