Janssen verwacht zege Ajax op PSV: "Lijkt op tijd in elkaar te vallen"

30 juli 2022, 13:09

Theo Janssen denkt dat Ajax zaterdagavond als favoriet aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal begint. Bij de Amsterdamse topclub waren veel zaken lange tijd onzeker vanwege het vertrek van enkele sterkhouders, maar de ploeg van Alfred Schreuder is volgens Janssen op tijd klaar voor de strijd.

Janssen verwacht dat Ajax de Johan Cruijff Schaal verovert. "Ik heb de hele tijd gezegd PSV, maar ik ga toch voor Ajax", zegt de oud-middenvelder tegen RTL. "Het lijkt bij Ajax op tijd in elkaar te vallen. De achterhoede is degelijk en Ajax heeft voorin net iets meer ervaring en kwaliteit dan PSV. Op Luuk de Jong na zijn ze bij PSV toch jonger dan Ajax. Ik verwacht een 3-1 winst voor Ajax."

Lees ook: De vermoedelijke opstellingen voor de Johan Cruijff Schaal

Toch denkt Janssen dat Ajax nog flinke stappen moet zetten om het niveau van vorig jaar te evenaren. Of Ajax al zo ver is als vorig seizoen? "Op dit moment nog niet en dat heeft ermee te maken dat je bijvoorbeeld van de nieuwe verdediger Calvin Bassey nog geen goed beeld hebt. En hoe hij het samen gaat doen met Jurriën Timber in de verdediging. Ik denk dat Ajax wel een jasje heeft uitgedaan met het vertrek van de achterhoedespelers Lisandro Martinez en Noussair Mazraoui."

De analyticus verwacht ook veel van PSV. "PSV is er duidelijk wel op vooruitgegaan. Luuk de Jong die erbij is gekomen, die staat garant voor goals. PSV heeft op het middenveld nu veel meer wapens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen