AD voorspelt één wijziging in basiself PSV tegen AS Monaco

2 augustus 2022, 07:51

Voor PSV is het nieuwe seizoen inmiddels echt losgebarsten. Drie dagen na de (gewonnen) traditionele openingswedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wacht in het Stade Louis II de eerste ontmoeting met AS Monaco in de voorronde van de Champions League. Trainer Ruud van Nistelrooij zal daar naar verwachting aantreden met één wijziging in zijn basiself. 

Dat is althans de voorspelling van het Algemeen Dagblad. Volgens de vermoedelijke opstelling van de krant is er namelijk een basisplaats weggelegd voor André Ramalho. Van Nistelrooij zou met een basisplaats voor de Braziliaan inzetten op ervaring, wat ten koste gaat van de twintigjarige Ki-Jana Hoever. De back overtuigde niet met zijn optreden tegen Ajax en werd ook toen na zestig minuten vervangen door Ramalho. Door de wijziging schuift Jordan Teze door naar de backpositie.

De overige tien namen lijken niet te veranderen. De voorhoede bestaat naast Luuk de Jong en Cody Gakpo ook uit de jonge Johan Bakayoko en op het middenveld heeft Guus Til met zijn hattrick tegen Ajax laten zien waarom hij in de basis thuishoort. Hij deelt het middenveld met Ibrahim Sangaré en Joey Veerman. Doelman Walter Benítez en verdedigers Armando Obispo en Philippe Max maken de basiself van PSV compleet.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Gakpo

Seizoensstart PSV

De eerste ontmoeting in de derde voorronde van de Champions League staat vanavond (dinsdag) om 20.00 uur op het programma. Een week later treffen de Eindhovenaren de nummer drie van Frankrijk in eigen huis. Tussendoor wacht ook nog de start van de Eredivisie. Daarin krijgt PSV bezoek van promovendus FC Emmen.

Lees ook: Van Nistelrooij ziet vertrouwen bij PSV: "Dat geeft een boost"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen