Publiekslieveling Riqui Puig verlaat FC Barcelona

5 augustus 2022 – FC Barcelona heeft afscheid genomen van Riqui Puig. De publiekslieveling vervolgt zijn carrière bij Los Angeles Galaxy. Barça laat de kleine middenvelder gratis gaan. Wel is er een terugkoopoptie en een doorverkooppercentage van 50 procent afgesproken met de Amerikaanse club.

Publiekslieveling Riqui Puig verlaat FC Barcelona

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De afgelopen dagen werd duidelijk dat de wegen van Barcelona en Puig zouden scheiden. Fabrizio Romano meldde begin deze week dat er een overeenkomst was bereikt tussen de clubs. LA Galaxy en Puig werden het vervolgens eens over de persoonlijke voorwaarden.

Puig verlaat Barcelona met pijn in het hart verlaten. De kleine middenvelder was immens populair bij de aanhang van de Catalaanse club, maar veroverde onder geen enkele trainer een basisplaats. In totaal speelde hij 42 wedstrijden in de Spaanse competitie, waarvan elf als basisspeler en 31 als invaller.

'Als kind had ik nooit gedacht dat ik ooit in Camp Nou zou spelen. Maar met hard werken en toewijding kunnen kinderdromen uitkomen. Ik kan met trots zeggen dat mijn grote droom tot vervulling is gekomen', schrijft Puig op Instagram. 'Nu is het tijd om aan een nieuw avontuur te beginnen dat me uitdaagt om elke dag het beste uit mezelf te halen.'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd