Ajax blijft hopen op succesverhaal en biedt Ihattaren traject op maat

3 augustus 2022 – Mo Ihattaren is teruggekeerd bij Ajax. Op het Instagram-account van de veelbesproken spelmaker was hij dinsdag al op een foto op De Toekomst gezien en een dag later bevestigde ook de club zelf zijn terugkeer. Wel traint Ihattaren voorlopig nog op individuele basis.

Ajax blijft hopen op succesverhaal en biedt Ihattaren traject op maat

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven', schreef Ajax in het persbericht. 'Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen.'

Ihattaren begon de voorbereiding gezamenlijk met de rest van Ajax, maar ontbrak sinds tweeënhalve week bij de selectie. Volgens De Telegraaf ging het om bedreigingen uit criminele hoek, maar de speler zelf ontkende dat verhaal.

Lees ook: Mohamed Ihattaren doorbreekt radiostilte: 'Geloof niet alles'

Traject op maat
Woensdagochtend schreef De Telegraaf al over de terugkeer van Ihattaren bij Ajax. De krant weet dat hij een kleine fysieke achterstand moet wegwerken voor hij weer bij het eerste kan aansluiten. Daarbij zal hij een traject op maat krijgen, waarbij ook mentale begeleiding tot de mogelijkheden behoort. 'Alfred Schreuder, die de familie Ihattaren twee keer thuis bezocht, heeft de hoop op een succesvolle rentree van de Juventus-huurling nog niet opgegeven.'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd