'Ook Engelse clubs in de markt voor Ajax-back Klaiber'

3 augustus 2022, 23:32

Ajax en FC Utrecht zijn met elkaar in gesprek over een transfer van Sean Klaiber, zo bericht het Algemeen Dagblad. Een deal is om meerdere redenen echter nog ver weg.

Er wordt nog niet onderhandeld tussen Ajax en Utrecht. Op dit moment vinden alleen nog maar gesprekken plaats om te bekijken hoe een deal tot stand gebracht kan worden. Klaiber zit namelijk in zijn laatste contractjaar. Wil Ajax wat aan hem verdienen, dan is het moment aangebroken hem te verkopen.

Wat voor Utrecht niet helpt is dat er Engelse clubs met 'serieuze belangstelling' zijn voor Klaiber. Het gaat om twee clubs uit het Championship. Onduidelijk is of zij bereid zijn een transfersom op tafel te leggen om de rechtsback los te weken uit de Johan Cruijff ArenA.

Klaiber maakte twee jaar geleden de overstap van Utrecht naar Ajax. Het afgelopen seizoen kwam hij door een zware blessure niet aan spelen toe. In de huidige jaargang is hij de tweede keus achter Devyne Rensch. Ajax staat bovendien op het punt een nieuwe rechtsback aan te trekken. Dat wordt waarschijnlijk Jorge Sanchez, die overkomt van Club América.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Engelse clubs voor klaiber ??, die kan er echt helemaal niets van 🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen