'Ook Engelse clubs in de markt voor Ajax-back Klaiber'

3 augustus 2022 – Ajax en FC Utrecht zijn met elkaar in gesprek over een transfer van Sean Klaiber, zo bericht het Algemeen Dagblad. Een deal is om meerdere redenen echter nog ver weg.

'Ook Engelse clubs in de markt voor Ajax-back Klaiber'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Er wordt nog niet onderhandeld tussen Ajax en Utrecht. Op dit moment vinden alleen nog maar gesprekken plaats om te bekijken hoe een deal tot stand gebracht kan worden. Klaiber zit namelijk in zijn laatste contractjaar. Wil Ajax wat aan hem verdienen, dan is het moment aangebroken hem te verkopen.

Wat voor Utrecht niet helpt is dat er Engelse clubs met 'serieuze belangstelling' zijn voor Klaiber. Het gaat om twee clubs uit het Championship. Onduidelijk is of zij bereid zijn een transfersom op tafel te leggen om de rechtsback los te weken uit de Johan Cruijff ArenA.

Klaiber maakte twee jaar geleden de overstap van Utrecht naar Ajax. Het afgelopen seizoen kwam hij door een zware blessure niet aan spelen toe. In de huidige jaargang is hij de tweede keus achter Devyne Rensch. Ajax staat bovendien op het punt een nieuwe rechtsback aan te trekken. Dat wordt waarschijnlijk Jorge Sanchez, die overkomt van Club América.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd