'PEC stunt en gaat met 60-voudig international voor promotie'

4 augustus 2022, 19:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Haris Medunjanin vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid bij PEC Zwolle. De middenvelder heeft zijn contract bij FC Cincinnati laten ontbinden en staat op het punt om terug te keren naar Nederland. In Zwolle gaat hij met PEC strijden voor een terugkeer naar de Eredivisie.

Via de clubkanalen laat Cincinnati weten dat er per direct afscheid wordt genomen van Medunjanin. Dat is volgens Voetbal International zo omdat de 60-voudig international van Bosnië en Herzegovina graag wil terugkeren naar Nederland. Dat wordt hem door zijn Amerikaanse werkgever van harte gegund en het tot het einde van dit kalenderjaar lopende contract is in goed overleg ontbonden.

Daarmee lijkt niets een transfer naar PEC nog in de weg te staan. In Zwolle gaat Medunjanin opnieuw samenwerken met trainer Dick Schreuder, die hij goed kent uit hun gezamenlijke periode bij Philadelphia Union. De oefenmeester wil graag snel terugkeren naar de Eredivisie en kan de ervaring van Medunjanin goed gebruiken. PEC opent het seizoen aanstaande zondag thuis tegen De Graafschap.

De inmiddels 37-jarige Medunjanin zette zijn eerste stappen als profvoetballer bij AZ. De Alkmaarders stalden hem nog tijdelijk bij Sparta Rotterdam, voordat de middenvelder aan verschillende avonturen begon. Medunjanin speelde achtereenvolgens bij Real Valladolid, Maccabi Tel Aviv FC, Gaziantepspor, Deportivo La Coruña, nogmaals Maccabi, Philadelphia Union en Cincinnati.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Banaan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een stunt ze halen een 37 jarige speler uit Amerika binnen. Die niet nooit bij een Top club heeft gespeelt.

TeamSchipper75
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Clickbait header en PEC Zwolle heeft het nog erg zwaar in een KKD met een sterk ADO, Heracles, Willem II, NAC etc!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen