'Senesi nog slechts één stap verwijderd van vertrek bij Feyenoord'

6 augustus 2022 – Feyenoord lijkt op zeer korte termijn Marcos Senesi kwijt te gaan raken. De Argentijn geniet belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League en zou met Bournemouth inmiddels al zeer dicht bij een overeenkomst zijn. De Rotterdammers denken bij een transfer aan een bedrag van vijftien miljoen euro, inclusief bonussen.

'Senesi nog slechts één stap verwijderd van vertrek bij Feyenoord'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Journalist Matteo Moretto schreef op Twitter dat de onderhandelingen tussen de verschillende partijen zich inmiddels in een zeer vergevorderd stadium bevinden. 'Senesi is nog één stap verwijderd van Bournemouth', zo schreef hij. De interesse van de Engelse club werd eerder ook al gemeld door Fabrizio Romano en 1908.nl.

Het laatstgenoemde medium stelde vrijdagavond overigens dat ook West Ham United nog altijd in de race is voor de handtekening van Senesi. Ook die club zou bij Feyenoord een bod hebben neergelegd, al lijkt Bournemouth nu dus de beste papieren te hebben. Eerder ontkende De Telegraaf nog dat West Ham zich in De Kuip gemeld had.

Leegloop Feyenoord
De vraag is wel hoe blij men bij Feyenoord wanneer er opnieuw een sterkhouder zal vertrekken. Tyrell Malacia, Luis Sinisterra, Cyriel Dessers en Guus Til namen deze zomer allemaal afscheid en ook Fredrik Aursnes lijkt op weg naar de uitgang. Terwijl de club nog niet eens helemaal klaar is om de selectie opnieuw op te bouwen, wacht zondag wel al de eerste competitiewedstrijd, uit tegen Vitesse. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd