Van Hanegem: 'Arnesen heeft in Rotterdam vijanden gemaakt'

8 augustus 2022 – Volgens Willem van Hanegem heeft Frank Arnesen door zijn beleid als technisch directeur van Feyenoord vijanden gemaakt. De Kromme stelt dat deze personen de afwezigheid van de Deen zien als kans om van hem af te komen.

Van Hanegem: 'Arnesen heeft in Rotterdam vijanden gemaakt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In zijn column voor het Algemeen Dagblad is Van Hanegem ingegaan op de afwezigheid van Arnesen bij Feyenoord. 'De verwachtingen gaan weer omhoog, maar dat is geen probleem. Er staat een goede selectie. Ja, ook door werk van Arnesen, al proef je dat er mensen zijn die alle complimenten voor aan- en verkopen bij een ander neer willen leggen', stelt de 79-jarige columnist. 'Arnesen heeft in Rotterdam dingen veranderd en dus vijanden gemaakt. Nu hij ziek thuis zit, ruiken zij hun kans om definitief van hem af te komen.'

De ploeg van Arne Slot maakte zondagmiddag een frisse indruk op de oud-speler van Feyenoord, ondanks een moeizame voorbereiding. Zo is De Kromme te spreken over spits Danilo, die zondag twee keer tot scoren kwam in Arnhem, maar ook Quinten Timber, Javairo Dilrosun en Sebastian Szymanski konden hem bekoren. 

'De drie topclubs wonnen allemaal hun eerste wedstrijd, maar ik vind dat Feyenoord het beste gevoel mag overhouden aan de start van de competitie. Natuurlijk is Vitesse niet meer de ploeg die het afgelopen seizoen was, maar Feyenoord heeft een paar spelers gehaald die voor meer voetbal zullen zorgen', besluit de columnist.

Reacties

Feyenoord

gerelateerd