AD: Feyenoord denkt 'nieuwe Sinisterra' bijna binnen te hebben

8 augustus 2022, 19:27

Hoewel het nieuwe seizoen inmiddels begonnen is, is Feyenoord nog lang niet klaar op de transfermarkt. Met de Braziliaanse Igor Paixão is de volgende versterking alweer onderweg. De club denkt de 22-jarige vleugelaanvaller naar verluidt 'bijna binnen te hebben'. 

Dat schreef althans het Algemeen Dagblad maandagavond. De speler zelf, die nog tot eind 2024 vastligt bij zijn huidige club Coritiba FC, zou volgens de krant dolgraag de overstap naar Feyenoord willen maken. De club denkt 'een aanvaardbaar bedrag' voor hem op tafel te kunnen leggen. Om hoeveel geld het precies gaat, werd niet genoemd.

Paixão zou na Javairo Dilrosun, Patrik Wålemark, Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi de vijfde vleugelaanvaller in de selectie van de Rotterdammers worden. Toch stond een volgende versterking op die positie hoog op het prioriteitenlijstje van trainer Arne Slot. Hij verklaarde dat de links- en rechtsbuitenposities ook de plekken zijn waar het vaakst gewisseld wordt.

'Nieuwe Sinisterra'

Een andere reden dat Feyenoord Paixão graag zou inlijven, is de potentie die de jonge Braziliaan heeft. 'De snelle en handige Paixão heeft volgens de kenners erg veel mogelijkheden en hij vertoont volgens zijn volgers gelijkenissen met de speelstijl van Luis Sinisterra', schreef het AD. De verwachting is overigens wel dat hij - net als Sinisterra - tijd nodig zal hebben om zich aan te passen bij Feyenoord. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Igor Paixão welcome to Feyenoord Rotterdam

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen