Feyenoord pakt door: zaakwaarnemer bevestigt volgende transfer

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 augustus 2022 – Feyenoord kent een bijzonder drukke maandagavond op transfergebied. Eerder werd de verkoop van Marcos Senesi aan Bournemouth officieel en presenteerden de Rotterdammers linksback Marcos López. Tegelijkertijd klonk het gerucht dat Igor Paixão zich waarschijnlijk zeer binnenkort Feyenoorder mag noemen. Dat is inmiddels bevestigd door zijn zaakwaarnemer.

Feyenoord pakt door: zaakwaarnemer bevestigt volgende transfer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat deed hij tegenover het doorgaans betrouwbare 1908.nl. 'Igor Paixão wordt de nieuwe linksbuiten van Feyenoord', kon het medium na navraag bij de zaakwaarnemer met zekerheid melden. Naar verluidt vliegt de 22-jarige aanvaller woensdag naar Rotterdam. Daar ligt voor hem een contract klaar dat hem tot medio 2027 aan Feyenoord verbindt. 

Lees ook: AD: Feyenoord denkt 'nieuwe Sinisterra' bijna binnen te hebben

Het nieuws werd ook gemeld door het Braziliaanse Globo Esporte. Dat medium meldde daarbij ook het bedrag dat met de transfer gemoeid zou zijn. Feyenoord zou liefst acht miljoen euro betalen voor tachtig procent van de transferrechten van de speler. Daarmee zou de club het eigen transferrecord, dat pas sinds anderhalve week op naam staat van Quinten Timber (7,2 miljoen euro), wederom verbreken.

Transfers Feyenoord
Na Timber, López, Javairo Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen zou Paixão liefst de elfde versterking worden voor Feyenoord deze zomer. Daarmee is het nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De club zou ook Ramiz Zerrouki en Dávid Hancko nog naar Rotterdam willen halen, terwijl een vertrek van Fredrik Aursnes naar Benfica nog altijd dreigt.

Lees ook: 'Feyenoord heeft Zerrouki bijna binnen en meldt zich in Tsjechië'

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd