'Leegloop nog niet ten einde: vertrek Kökcü bij Feyenoord dreigt'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 augustus 2022 – De leegloop bij Feyenoord is mogelijk nog altijd niet ten einde. De club zag maandag Marcos Senesi vertrekken, onderhandelt met Benfica over Fredrik Aursnes en kan ook nog altijd Orkun Kökcü kwijtraken. Dat vertelde Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van zijn werkgever Voetbal International.

'Leegloop nog niet ten einde: vertrek Kökcü bij Feyenoord dreigt'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Er zijn zeker ontwikkelingen rondom Kökcü", weet de verslaggever. "De kans is denk ik fifty-fifty dat hij vertrekt. Ze zijn ermee bezig. Ik denk dat de kans het grootst is dat hij naar Engeland gaat, maar er is ook veel interesse uit Italië." Feyenoord zag deze zomer met Senesi, Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson al zes basisspelers van het afgelopen seizoen vertrekken. Met een mogelijk vertrek van Aursnes en dus ook Kökcü zou dat aantal tot acht op kunnen lopen. 

Wilfried Gnonto
Daar tegenover stond de komst van liefst tien spelers. Quinten Timber, Javairo Dilrosun, Santiago Gimenez, Sebastian Szymanski, Marcos López, Mats Wieffer, Danilo, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi en Jacob Rasmussen werden aangetrokken om de vele uitgaande transfers op te vangen. Een naam die echter ook al vaak aan Feyenoord gelinkt werd, is die van Wilfried Gnonto. De Rotterdammers leken goede papieren te hebben voor zijn komst, maar Krabbendam legt uit waarom hij nog altijd niet voor Feyenoord speelt.

"Het probleem was dat Slot niet zo goed wist wat hij met hem moest. Het is wel een goede speler, maar als trainer kijk je natuurlijk ook naar de manier van spelen en welke speler je daar het best voor kunt gebruiken. Ondanks dat hij veel kwaliteiten heeft, zag Slot niet hoe hij in de speelwijze zou passen. Dat heeft ervoor gezorgd dat het vertraging opliep en misschien nu helemaal van de baan is, omdat ze al genoeg aanvallers hebben."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd