Gary Neville vreest voor 'verschrikkelijk' Frenkie-scenario

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 augustus 2022 – Gary Neville zou het verschrikkelijk vinden als Frenkie de Jong zijn loopbaan voort zou zetten bij Chelsea. De Londense club begint serieus werk te maken van de komst van de 25-jarige middenvelder.

Gary Neville vreest voor 'verschrikkelijk' Frenkie-scenario

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

En dat terwijl De Jong al maanden een toptarget van Manchester United is. De club van trainer Erik ten Hag is er tot op heden niet in geslaagd de middenvelder ervan te overtuigen de overstap naar Old Trafford te maken. "Het is gênant als United hem niet binnenhaalt, maar het zou verschrikkelijk zijn als hij naar Chelsea gaat", zegt Neville bij Football Daily.

De Jong ziet een transfer naar Manchester United naar verluidt niet zitten. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat de Engelse club niet uitkomt in de Champions League. "Als hij niet wil komen, dan had de deal enkele weken geleden al afgeblazen moeten worden. Je zou zeggen dat er vanwege de band tussen de speler en trainer iets van communicatie zou moeten zijn, dat hij zegt: wacht op mij, ik kom."

Er zijn volgens Neville, clubicoon van Manchester United, drie uitkomsten. "De eerste is dat hij komt en Manchester United dan slim en geduldig blijkt te zijn. De tweede is dat hij bij Barcelona blijft. Dat is een beetje beschamend voor Manchester United, omdat ze alle pijlen op één speler hebben gericht. Ze zijn nu het seizoen begonnen met Fred en Scott McTominay, waardoor het lijkt alsof ze geen deal kunnen sluiten. De derde is dat hij naar een rivaliserende club gaat en het tegen de trainer gaat opnemen onder wie hij meerdere jaren heeft gewerkt."

Neville sprak zich onlangs op Twitter ook al uit over de situatie van De Jong. Toen adviseerde hij de middenvelder juridische stappen te nemen tegen Barcelona. Hij gaf aan het belachelijk te vinden dat de Catalaanse club de middenvelder 'dwingt' akkoord te gaan met een salarisverlaging, terwijl er ondertussen miljoenen worden uitgegeven op de transfermarkt.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

LaLiga

gerelateerd