'Verlossing voor Jahanbakhsh? Transfer binnen Eredivisie lonkt'

14 augustus 2022, 15:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alireza Jahanbakhsh kan zijn loopbaan vervolgen bij een andere club in de Eredivisie. FC Utrecht hoopt de aanvaller voor het verstrijken van de transferdeadline aan de selectie toe te voegen. Bij Feyenoord zijn de kansen op speeltijd voor de Iraanse aanvaller in rap tempo geslonken.

De 29-jarige buitenspeler kwam afgelopen seizoen nog 27 Eredivisie-wedstrijden in actie namens Feyenoord, waarin hij goed was voor vier doelpunten en drie assists. Het werd een teleurstellend debuutjaar voor de aanvaller, die bij AZ nog topscorer van Nederland werd en een miljoenentransfer verdiende naar het Engelse Brighton & Hove Albion.

Dit seizoen lijkt Jahanbakhsh op veel minder speeltijd te kunnen rekenen. De Iraniër heeft concurrentie van aanwinsten Oussama Idrissi, Javairo Dilrosun en Igor Paixão, terwijl ook Patrik Walemark dit jaar voor zijn kans wil gaan. Jahanbakhsh lijkt dat viertal voor zich te moeten dulden, waardoor een vertrek deze zomer volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl bespreekbaar is.

FC Utrecht heeft zich nog niet officieel gemeld voor Jahanbakhsh, maar dat lijkt op korte termijn te gaan gebeuren. In de Domstad moet Jahanbakhsh gaan concurreren met Moussa Sylla. Tegen SC Cambuur (0-0) speelde Utrecht met twee spitsen en dus zonder buitenspelers.

Lees ook: Bangura bevestigt interesse Feyenoord: "Nog geen concreet bod"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn eerste jaar bij AZ was ook niet goed, Tweede ok, derde jaar super. Idrissi staat op links en maakt het niet. Bij Ajax ook dor de mand gevallen. Totaal geen snelheid en voorspelbaar, te vaak naar binnen en geen snelheid. Jahanbakhsh is daar beter in. Hij kan altijd nog in de winterstop vertrekken.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alireza heeft zo veel kansen gehad zich te bewijzen. Hij heeft die kansen op overtuigende wijze niet gepakt. Utrecht veel plezier ermee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen