Atlético weigert fors bod United; Ten Hag mag wel hopen op Casemiro

17 augustus 2022, 21:20   Bijgewerkt: 17 augustus 2022, 21:31

Manchester United is na het mislopen van Frenkie de Jong en Adrien Rabiot bij opnieuw een interessante naam uitgekomen. Casemiro zou de ploeg van trainer Erik ten Hag mogelijk kunnen gaan versterken. De club hoopt zowel Real Madrid als de speler zelf te kunnen overtuigen om de transfer mogelijk te maken.

Daarover werd woensdag door diverse Engelse en Spaanse media bericht. United zou bereid zijn ver te gaan voor de komst van Casemiro, terwijl ook de speler zelf het aanbod serieus in overweging neemt. Hoewel de club hem geen Champions League-voetbal kan bieden, zou hij in Manchester wel flink meer kunnen verdienen dan bij Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad heeft Casemiro nog een contract tot medio 2025.

Om hem over te nemen, zou Manchester United een bedrag van zestig miljoen euro op tafel willen leggen. De vraag is of Real daar gezien Casemiro's ervaring en belangrijke rol in de kleedkamer mee akkoord zal gaan. Wel werden eerder Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouameni al aangetrokken om een eventueel vertrek van een van de meer ervaren middenvelders op te vangen.

João Felix

Volgens het Spaanse AS zou United ook al veel geld hebben geboden op Atlético Madrid-aanvaller João Felix. De club wilde liefst 130 miljoen euro betalen voor de 22-jarige Portugees, maar Los Rojiblancos hebben het bod toch afgewezen. Daarbij werd verwezen naar zijn afkoopclausule van liefst 130 miljoen euro. Duidelijk lijkt dat de club Felix niet wil verkopen. 

Lees ook: 'Ten Hag komt weer uit bij oude bekende en Chelsea-bankzitter'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie met Casemiro echt precies hetzelfde gebeuren als met Frenkie. Clubs akkoord, maar vervolgens een speler die denkt: ''Waarom zou ik in hemelsnaam zo'n enorme stap terug maken?''

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Idd maar dit is wel een speler die het niveau in engeland aan zou kunnen, mocht hij die stap willen maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen