'Real moet honderd miljoen betalen voor opvolger Ten Hag-target'

18 augustus 2022, 17:36

Real Madrid lijkt Casemiro kwijt te raken aan Manchester United en hoopt zijn vervanger te vinden in de Premier League. Bruno Guimarães zou bovenaan het wensenlijstje staan van de Spaanse topclub, maar daarvoor moet diep in de buidel getast worden. Meer dan honderd miljoen euro is nodig om hem naar La Liga te halen.

Casemiro wordt door Erik ten Hag gezien als ideale balansbewaker op het middenveld. De Braziliaan zou broodnodig worden geacht, waardoor er een gigantisch salaris voor hem klaarligt. De controleur zou zijn Real Madrid-salaris in één klap kunnen verdubbelen als hij de overstap maakt naar Old Trafford. De Spaanse club kan naar verluidt zestig miljoen euro krijgen voor de dertiger. Dat bedrag zal niet lang in de clubkas blijven zitten, omdat er een vervanger gehaald moet worden.

Real Madrid gaf deze zomer al ongeveer honderd miljoen euro uit aan Aurélien Tchouameni, terwijl vorig jaar Eduardo Camavinga al opgepikt werd voor circa dertig miljoen euro. Dat is echter niet genoeg om alle posities in het middenrif dubbel te bezetten, waardoor de club wil shoppen in Newcastle. De 24-jarige Guimarães is aanvallender dan Casemiro, maar toch vinden de bestuurders bij Real hem de perfecte opvolger van zijn landgenoot. Trainer Carlo Ancelotti zou ook zijn ja-woord hebben gegeven.

Middenveld van de toekomst

Newcastle haalde hem vorig seizoen op voor 52 miljoen euro en zou dat bedrag minstens verdubbeld willen hebben, weet Marca. Om Guimarães zelf te overtuigen, lijkt simpel. Hij wil dolgraag naar Spanje vertrekken, omdat Real zijn droomclub is van kinds af aan. Hij zou samen met Tchouameni en Camavinga het middenveld van de toekomst vormen bij Real Madrid. Toni Kroos en Luka Modric kunnen namelijk geen jaren meer mee, gezien hun leeftijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bossifrance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Belachelijk!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen