'Real moet honderd miljoen betalen voor opvolger Ten Hag-target'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Real Madrid lijkt Casemiro kwijt te raken aan Manchester United en hoopt zijn vervanger te vinden in de Premier League. Bruno Guimarães zou bovenaan het wensenlijstje staan van de Spaanse topclub, maar daarvoor moet diep in de buidel getast worden. Meer dan honderd miljoen euro is nodig om hem naar La Liga te halen.

'Real moet honderd miljoen betalen voor opvolger Ten Hag-target'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Casemiro wordt door Erik ten Hag gezien als ideale balansbewaker op het middenveld. De Braziliaan zou broodnodig worden geacht, waardoor er een gigantisch salaris voor hem klaarligt. De controleur zou zijn Real Madrid-salaris in één klap kunnen verdubbelen als hij de overstap maakt naar Old Trafford. De Spaanse club kan naar verluidt zestig miljoen euro krijgen voor de dertiger. Dat bedrag zal niet lang in de clubkas blijven zitten, omdat er een vervanger gehaald moet worden.

Real Madrid gaf deze zomer al ongeveer honderd miljoen euro uit aan Aurélien Tchouameni, terwijl vorig jaar Eduardo Camavinga al opgepikt werd voor circa dertig miljoen euro. Dat is echter niet genoeg om alle posities in het middenrif dubbel te bezetten, waardoor de club wil shoppen in Newcastle. De 24-jarige Guimarães is aanvallender dan Casemiro, maar toch vinden de bestuurders bij Real hem de perfecte opvolger van zijn landgenoot. Trainer Carlo Ancelotti zou ook zijn ja-woord hebben gegeven.

Middenveld van de toekomst
Newcastle haalde hem vorig seizoen op voor 52 miljoen euro en zou dat bedrag minstens verdubbeld willen hebben, weet Marca. Om Guimarães zelf te overtuigen, lijkt simpel. Hij wil dolgraag naar Spanje vertrekken, omdat Real zijn droomclub is van kinds af aan. Hij zou samen met Tchouameni en Camavinga het middenveld van de toekomst vormen bij Real Madrid. Toni Kroos en Luka Modric kunnen namelijk geen jaren meer mee, gezien hun leeftijd.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Premier League

gerelateerd