Jans heeft vertrouwen en waarschuwt Fiorentina: "Hel van Enschede"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 augustus 2022 – Ron Jans heeft gemengde gevoelens overgehouden aan het duel met Fiorentina. FC Twente verloor met 2-1, maar mag door het doelpunt van Vaclav Cerny toch blijven hopen op ticket voor de Conference League. Vooral voor rust leek het Europese avontuur al ten einde te komen.

Jans heeft vertrouwen en waarschuwt Fiorentina: "Hel van Enschede"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Binnen een minuut lag de bal al in het netje voor de Italianen en voor rust werd de marge ook nog verdubbeld. "In de eerste helft kregen we een hele vroege goal tegen en werden we overlopen en afgebluft in de duels. We verloren de meeste ballen en het leek wel of het tempo te hoog lag", wordt Jans geciteerd op de website van de club. "Maar je ziet, Europese ervaring: we durfden gewoon niet te voetballen. Met 2-0 kwamen we in de eerste helft nog aardig weg."

Na de pauze leek het een hele andere wedstrijd. "Er was een eerste helft en er was een tweede helft", aldus de oefenmeester, die wel vertrouwen putte uit het tweede bedrijf. "In de tweede helft hebben we iets omgezet en hebben we de spelers aangespoord: durf, heb lef en neem initiatief. En zeker na de 2-1 denk ik dat de 2-2 eerder in de lucht hing dan de 3-1 voor Fiorentina."

De gelijkmaker viel uiteindelijk niet, maar Jans ziet toch kansen voor de return. Hij weet inmiddels dat het hondstrouwe publiek een steuntje in de rug kan geven. "Ik hoop dat de eerste helft een hele goede les is geweest voor ons en de tweede helft moet ons veel vertrouwen geven om volgende week in de hel van Enschede Fiorentina te ontvangen, want we zijn er klaar voor."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd