'Feyenoord kan weer transfermarkt op; akkoord met Benfica nabij'

20 augustus 2022, 10:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat deze transferperiode naar alle waarschijnlijkheid toch afscheid nemen van Fredrik Aursnes. De middenvelder staat al langere tijd op het verlanglijstje van Benfica, dat de transfer komende week wil afronden. De onderhandelingen met Feyenoord zitten er bijna op.

Volgens het betrouwbare medium 1908.nl worden de laatste formaliteiten over de deal momenteel afgerond. Aursnes zal zondagmiddag op bezoek bij RKC Waalwijk waarschijnlijk nog in actie komen voor Feyenoord, maar dat zullen zijn laatste minuten namens de club zijn. Daarna trekt hij dus naar Portugal om onder ex-PSV-trainer Roger Schmidt bij Benfica te gaan voetballen.

Het is de vraag wat Feyenoord uiteindelijk over gaat houden aan de international van Noorwegen. De Rotterdammers leken in eerste instantie vijftien miljoen euro te willen ontvangen, maar ook bedragen tussen de tien en vijftien miljoen werden genoemd. Hoe dan ook maakt Feyenoord een flinke winst. Aursnes kwam een jaar geleden voor 450.000 euro over van Molde FK.

Slot wil een vervanger

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft al vaker aangegeven dat hij hoe dan ook een vervanger wil als Aursnes zou vertrekken. Daarvoor gaan twee namen rond in De Kuip. De 24-jarige Ramiz Zerrouki van FC Twente lijkt echter te duur en Feyenoord zette de onderhandelingen met de Tukkers al stil. Ook de talentvolle Sivert Mannsverk (20) van Molde is nog altijd een optie voor Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er zijn veel talentvolle middenvelders op de wereld voor onder de 10 miljoen. Elke competitie in Europa heeft er wel een paar. moet goedkomen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het wel zien ,want zo betrouwbaar is rutgertje van 1908 ,en romano niet meer. Zeer in zichzelf gaan geloven ,na dat ze een tijdje wat goed hadden . Verder zal het bedrag sowieso niet kloppen. Want benfica hoeft na nunez niet te wachten op een verkoop om het bedrag van 13 mil af te tikken . Te kloese zal meer willen ,als het verhaal sowieso al klopt . Ook raar dat dit gerucht steeds terug komt net voor een wedstrijd . Net als de vorige keren ,een paar dagen hoor je niks,volgende week zelfde tijd weer dit!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het wel zien ,want zo betrouwbaar is rutgertje van 1908 ,en romano niet meer. Zeer in zichzelf gaan geloven ,na dat ze een tijdje wat goed hadden . Verder zal het bedrag sowieso niet kloppen. Want benfica hoeft na nunez niet te wachten op een verkoop om het bedrag van 13 mil af te tikken . Te kloese zal meer willen ,als het verhaal sowieso al klopt . Ook raar dat dit gerucht steeds terug komt net voor een wedstrijd .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen