Ajax troeft Feyenoord af en haalt Schreuder-bekende Grillitsch binnen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 augustus 2022 – Ajax heeft zich versterkt met de transfervrije Florian Grillitsch. De controlerende middenvelder tekent bij de Amsterdamse club een eenjarig contract, waarbij de club de optie heeft om dat met een seizoen te verlengen. Overigens heeft de club de deal nog niet bevestigd.

Ajax troeft Feyenoord af en haalt Schreuder-bekende Grillitsch binnen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Grillitsch speelde de afgelopen jaren bij TSG Hoffenheim en maakt nu dus gratis de stap naar de Johan Cruijff ArenA, melden De Telegraaf en Voetbal International. Hij wordt in Amsterdam gezien als alternatief van Edson Álvarez. Hij is de enige verdedigende middenvelder in de selectie en nu is er dus een vervanger gevonden, voor het geval de Mexicaan geblesseerd, geschorst of vermoeid is.

Ajax troeft met de komst van Grillitsch onder andere Feyenoord af. De Rotterdammers waren volgens De Telegraaf al in vergevorderde onderhandelingen met de speler, maar hij kiest nu toch voor een periode in Amsterdam. Hij geeft de voorkeur aan de Champions League boven de Europa League. Grillitsch speelde tot dusver 257 duels in het betaalde clubvoetbal. Hij speelde ook 33 interlands voor Oostenrijk.

Schreuder kent de middenvelder al goed. Hij werkte eerder als hoofdtrainer al samen met de ervaren voetballer. Mogelijk heeft de aanwezigheid van de oefenmeester ook een belangrijke rol gespeeld in zijn keuze.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd