Ajax voorkwam naast Alvarez en Kudus nóg een uitgaande transfer

2 september 2022, 18:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax zette in de slotfase van de transfermarkt een streep door een transfer van Edson Alvarez (naar Chelsea) en Mohammed Kudus (naar Everton). Hoewel beide voetballers niet verschenen op de training en een overgang wilden forceren, gaven de Amsterdammers geen krimp. Maar Alfred Schreuder ging ook liggen voor een vertrek van nóg een aanvaller.

Volgens Voetbal International was er namelijk ook belangstelling voor aanvaller Sontje Hansen. De buitenspeler, die zelf hoopte aanspraak te maken op de erfenis van Antony, stond in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, Anderlecht en diverse Eredivisieclubs. Beide clubs wilden de aanvaller huren en zelf had hij ook wel oren naar een tijdelijk vertrek.

Maar Ajax werkte net als bij Kudus en Alvarez niet mee bij Hansen. Op voorspraak van trainer Schreuder, die Antony ook al zag verkassen, bleef Hansen in de Johan Cruijff Arena. De aanvaller beschikt over een aflopend contract, die men in Amsterdam hoopt te verlengen. Mogelijk dat ook dat nog wel heeft meegespeeld in het besluit. 

Lees ookAjax heeft Antony-vervanger eigenlijk al binnen

Waarom Schreuder ook Hansen wilde houden in plaats van verhuren, is nog niet helemaal duidelijk. Met Lucas Ocampos kwam er voor Antony namelijk een vervanger aan de rechterkant en de opties zijn sowieso royaal voor de oefenmeester. Bovendien kwam Hansen tot dusver nog geen minuut in actie dit seizoen in de hoofdmacht onder Schreuder. Welke gevolgen dit besluit van de clubleiding en Schreuder heeft in de toekomstige keuze van Hansen, is nog onduidelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die gaat dus niet verlengen en loopt straks gratis de deur uit. 😎 Ik vraag me toch echt af wie er nu eigenlijk de technisch directeur is bij Ajax.😂

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als bobby als voorbeeld!! kan die op de bank komen te zitten bij zijn nieuwe club

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen