Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen FC Twente

3 september 2022, 09:34

PSV treft zaterdagavond FC Twente in de vijfde speelronde van de Eredivisie. De deze week aangetrokken Anwar El Ghazi zou in de Grolsch Veste zijn debuut voor de Eindhovense club kunnen maken. Hij wordt echter niet direct in de basis verwacht. Dit is de vermoedelijk opstelling van PSV.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat er bij PSV ten opzichte van de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam één mutatie zal zijn. Phillipp Mwene keert terug in de basis, wat ten koste gaat van Jarrad Branthwaite. Mwene zal als rechtsback spelen, waardoor Jordan Teze naar het centrum van de verdediging schuift. Met Armando Obispo zal hij het centrale duo vormen.

Verder wordt verwacht dat trainer Ruud van Nistelrooij zijn elftal intact houdt. Dat zou betekenen dat Walter Benítez, Philipp Max, Joey Veerman, Ibrahim Sangaré, Guus Til, Johan Bakayoko, Xavi Simons en Cody Gakpo de andere basisspelers zijn. Noni Madueke, Luuk de Jong, Olivier Boscagli, Mauro Júnior, Marco van Ginkel en Fredrik Oppegard zijn er vanwege blessureleed niet bij.

PSV maakte dit seizoen nog geen fout in de Eredivisie en is bovendien behoorlijk op schot. In vier wedstrijden waren de Eindhovenaren al 22 keer trefzeker. Gakpo en Simons namen ieder zes doelpunten voor hun rekening en zijn daarmee de topscorers van de Eredivisie. De wedstrijd tussen Twente en PSV gaat om 18.45 uur van start.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, Simons, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen