Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Cambuur

3 september 2022, 10:52

Ajax komt zaterdag als eerste club van de traditionele top-drie in actie in de vijfde speelronde van de Eredivisie. Tegenstander in de Johan Cruijff ArenA is SC Cambuur, dat vorig seizoen op een 9-0 nederlaag werd getrakteerd. Met deze vermoedelijke opstelling gaat Ajax voor een nieuwe monsterzege.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat trainer Alfred Schreuder ten opzichte van de uitzege bij FC Utrecht (0-2) geen wijzigingen zal doorvoeren. Dat betekent dat Remko Pasveer onder de lat zal staan, terwijl Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind de verdediging zullen vormen.

Edson Álvarez, die deze week vanwege transferperikelen een training skipte, wordt gewoon op het middenveld verwacht. Daar zal hij worden vergezeld door Steven Berghuis en Kevin Taylor, die voor het eerst is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Voorin zullen Dusan Tadic, Brian Brobbey en Steven Bergwijn staan.

De wedstrijd tussen Ajax en Cambuur gaat om 16.30 uur van start. De Amsterdammers zijn tot nu toe foutloos in de Eredivisie en staan op doelsaldo tweede achter PSV. De concurrent uit Eindhoven komt later op de dag in actie tegen FC Twente.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor; Berghuis, Tadic, Bergwijn; Brobbey

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen