PSV-trainer Van Nistelrooij door het stof na ongelukkige persco

11 september 2022, 15:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruud van Nistelrooij is zondagmiddag door het stof gegaan voor zijn persconferentie van vrijdagmiddag. De oefenmeester ging voor dit weekend de confrontatie frontaal aan met een verslaggever, die opponent RKC Waalwijk wilde wegzetten als 'een mindere ploeg'. Inmiddels kwam de oefenmeester van PSV weer bij zinnen en kon hij lachen om zijn eigen actie.

"Ik zag het terug en ik herkende mezelf niet helemaal", glimlachte Van Nistelrooij over zijn ongelukkige persconferentie (zie onder). "Wij moeten altijd naar onszelf kijken en ons niveau halen. Dát is het doel. Dan moet je niet altijd over een tegenstander meepraten. Dat is misschien niet zo slim." Zeker omdat een duel met RKC Waalwijk normaliter haalbare kaart moet zijn voor de Eindhovenaren. 

Van Nistelrooij kan er inmiddels om lachen. "Er kwam venijn in mezelf op, dat zit nog wel ergens. Dat is ook wel bekend", gaf de oefenmeester toe. "Het was wel even lekker om te doen, maar dat moet je niet altijd willen." De twee voetballers die hij noemde als potentieel gevaar, Florian Jozefzoon (niet fit) en Ilias Bel Hassani (op de bank), waren er zondagmiddag niet bij.

Lees ook: Van Nistelrooij maakt tongen los: 'Typische

PSV zal vooral achterin beterschap moeten tonen tegen RKC Waalwijk, weet Van Nistelrooij, die niet te negatief wilde zijn. "Jongens moeten zich ontwikkelen. We hebben goede wedstrijden gespeeld, maar ook mindere. Ook in die mindere wedstrijden hebben we momenteel gehad waarop het liep zoals we willen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen