Kramer over 'achterlijk' besluit' Gözübüyük: "Regelrechte schande"

11 september 2022, 16:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Michiel Kramer was zondagmiddag niet te spreken over het besluit van de arbitrage bij het duel tussen PSV en RKC Waalwijk. In de 96ste minuut gaf scheidsrechter Serdar Gözübüyük een dubieuze strafschop aan de Eindhovenaren, die daardoor een 1-0 overwinning boekten.

"Mijns inziens is dit gewoon echt een schandalige beslissing", doelde Kramer op de strafschop die de arbiter gaf na een vermeende overtreding van Hans Mulder. De verdediger werkte de bal weg en raakte daarbij het hoofd van Xavi Simons. "Wat moet onze verdediging daaraan doen? Er gebeurt in de zestien wel eens wat, wat moet hij doen dan?", aldus de furieuze Kramer tegen ESPN.

"Ongeacht of PSV nu wel of niet verdiend wint... Zonder deze achterlijke beslissing pakken wij hier gewoon een punt. Hij heeft geen seconde voor ons gefloten, het is een regelrechte schande dat deze man hier een penalty voor geeft. Dit is gewoon een goedmakertje", aldus de ervaren spits, die daarmee doelde op de fout die Gözübüyük afgelopen seizoen in de Kuip maakte. Destijds gaf hij Feyenoord een dubieuze strafschop, waardoor PSV definitief afhaakte in de titelstrijd.

"Wij vechten ons hier 96 minuten lang helemaal de tyfus", vervolgde Kramer. "Als wij er zo dichtbij zijn, moet een scheidsrechter niet beslissend zijn in een wedstrijd. Het is een schande dat hij 'm geeft. Een topclubpenalty? Ja, honderd procent."

Lees ook: PSV pakt in grimmige slotfase alsnog volle buit in titelstrijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Quarlon
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook al snap ik zijn punt het is niet bepaald volwassen om zo voor de camera te reageren

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een goedmaker voor een fout in een wedstrijd van vorig seizoen.... Gaat het goed met Kramer? Even na laten kijken die jongen.

jamesbond1111
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

laat jij je zelf nakijken , sukkel

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal ik doen. Drie duimpjes voor deze reactie. Dat is het niveau onder de reaguurders.

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is niet eens vorig seizoen maar meerdere seizoenen geleden. Je kan het niet eens zijn met een beslissing, maar deze opmerking slaat echt nergens op. Alsof scheidsrechters na foute beslissingen seizoenen later nog goedmakertje gaan uitdelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen