Vermoedelijke opstelling Ajax: Brobbey opnieuw op de bank

13 september 2022, 10:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-coach Alfred Schreuder houdt hoogstwaarschijnlijk vast aan de ploeg die afgelopen week met 4-0 won van Rangers. Tegen Liverpool krijgt daarom Mohammed Kudus opnieuw een basisplaats bij de Amsterdammers. Dat betekent dat miljoenenaankoop Brian Brobbey nog altijd genoegen moet nemen met een reserverol.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Kudus speelt als valse spits en vormt de voorhoede met aanvoerder Dusan Tadic en Steven Bergwijn. Ten opzichte van de met 5-0 gewonnen ontmoeting met SC Heerenveen verhuist Davy Klaassen weer naar de reservebank. Als nummer tien krijgt Steven Berghuis het vertrouwen na zijn sterke optreden van vorige week.

Calvin Bassey heeft de race tegen de klok gewonnen na zijn blessure tegen Heerenveen en behoudt daarmee zijn plekje in de achterhoede. Hij vormt de defensie met Devyne Rensch, Jurriën Timber en Daley Blind. Owen Wijndal staat vanwege een blessure waarschijnlijk nog altijd aan de kant, waardoor Blind zijn basisplaats zonder twijfel verdedigt.

Ajax hoopt de perfecte start van het Champions League-seizoen tegen Liverpool een vervolg te geven. The Reds begonnen juist matig aan het seizoen en kregen afgelopen week een harde tik van Napoli (4-1). 

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Taylor, Álvarez, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

erikeefting14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom geen klaassen ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen