Fortuna strikt Spaanse back; interlandoproep Feyenoorder Hartman

14 september 2022, 19:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard gaat zich per direct versterken met Ximo Navarro. De 32-jarige rechtsback moet in Limburg de opvolger worden van Mikaël Tirpan, die zijn contract bij Fortuna liet ontbinden en naar het Turkse Kasimpasa verkaste. In Navarro heeft de hekkensluiter razendsnel een vervanger gevonden.

Dat meldt De Limburger. Navarro was transfervrij na zijn vertrek bij Deportivo Alavés, waardoor hij na de transferwindow een nieuwe club mocht zoeken. De Spanjaard gaat in Sittard samenwerken met de nieuwe hoofdcoach Julio Velázquez, zijn landgenoot met wie hij afgelopen seizoen nog kort samenwerkte bij Alavés. Navarro speelde eerder onder meer voor Córdoba CF en RCD Mallorca.

Hartman

Quilindschy Hartman mag hopen op zijn debuut voor de nationale ploeg van Curaçao. De vleugelverdediger van Feyenoord, die afgelopen maand zijn debuut maakte namens de Rotterdammers, behoort tot de definitieve selectie. Linksback Hartman is zijn basisplaats na de komst van Marcos Lopez en Fredrik André Björkan kwijtgeraakt.

Ook Excelsior is een international rijker. De Rotterdamse promovendus zwaait Nathangelo Markelo volgende week tijdens de interlandperiode uit. De rechtsback, die bankzitter is in Kralingen, heeft eveneens een oproep ontvangen voor de nationale ploeg van Curaçao. Markelo verruilde Jong PSV deze zomer voor Excelsior, waar hij het moet doen met invalbeurten. Op de complete lijst staan talloze bekende namen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen