Withete Mourinho moet tegengehouden worden na rode kaart

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 september 2022 – Atalanta heeft in elk geval voor een paar uur de macht in de Serie A gegrepen door met 0-1 te winnen bij AS Roma. Meest opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor José Mourinho, die door een van zijn assistenten en de vierde official tegengehouden moest worden toen hij werd weggestuurd.

Withete Mourinho moet tegengehouden worden na rode kaart

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Atalanta begon met Hans Hateboer, Teun Koopmeiners en Marten de Roon als basisspelers aan het uitduel met Roma. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd tien minuten voor rust gemaakt. Giorgio Scalvini ontving de bal op de rand van het strafschopgebied en verschalkte doelman Rui Patrício met een geplaatst schot.

Roma had het betere van het spel tegen Atalanta, maar slaagde er maar niet in zich in de wedstrijd terug te knokken. De thuisploeg hoopte tien minuten na rust een strafschop te krijgen toen Nicolò Zaniolo in het strafschopgebied werd vastgehouden, maar scheidsrechter Daniel Chiffi vond het geen penalty waard.

Mourinho daarentegen wel. Hij botvierde zijn frustraties op de scheidsrechter, die de tirade beantwoordde met een directe rode kaart. Mourinho reageerde verbolgen en wilde verhaal halen bij Chiffi, maar werd tegengehouden door een van zijn assistenten en de vierde official. Morrend beende hij vervolgens naar de tribunes. Daar zag hij hoe zijn ploeg ook in het restant van het duel niet tot scoren kwam.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd