Van Nistelrooij krijgt goed nieuws; duo terug op trainingsveld PSV

20 september 2022, 14:24

Ruud van Nistelrooij heeft tijdens de interlandperiode goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg van PSV. Luuk de Jong en Noni Madueke hebben hun gezichten namelijk weer laten zien op het trainingsveld van de Eindhovenaren. Het is nog niet duidelijk wanneer zij hun rentree kunnen maken.

De Jong viel onlangs tijdens de thuiswedstrijd tegen Rangers FC uit met een spierblessure. Volgens het Eindhovens Dagblad is hij inmiddels weer voorzichtig begonnen met trainen en wordt er stiekem gehoopt dat de spits volgende week zaterdag weer bij de wedstrijdselectie kan zitten. Dan speelt PSV in Leeuwarden de uitwedstrijd tegen het geplaagde SC Cambuur.

Madueke is volgens het ED nog wat langer uit de roulatie. De jeugdinternational van Engeland raakte in juli geblesseerd aan zijn enkel en leek pas na de winterstop weer in actie te kunnen komen. De blessure-gevoelige aanvaller traint net als De Jong weer individueel. PSV blijft voorzichtig met de jongeling, maar sluit niet uit dat hij voor het WK nog terugkeert.

Mauro Júnior

Terwijl het met De Jong en Madueke de goede kant op gaat, geldt dat niet voor Mauro Júnior. De Braziliaan kampt met een hardnekkige liesblessure en is momenteel terug naar zijn geboorteland. Daarnaast lijkt Marco van Ginkel (hamstring) snel terug te keren. Dat geldt niet voor Olivier Boscagli (knie), die pas in het nieuwe kalenderjaar weer kan spelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen