Sparta lost keepersprobleem op, Letsch bijna van Bochum

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 september 2022 – Delano van Crooij tekent een contract voor de rest van het seizoen bij Sparta. Dat hebben de Rotterdammers zojuist bekendgemaakt. De doelman was transfervrij nadat hij afgelopen sieozen vertrok bij VVV Venlo. Op Het Kasteel moet Van Crooij het gat opvullen dat ontstond doordat keepers Nick Olij en Tim Coremans er voorlopig met blessures uitliggen.

Sparta lost keepersprobleem op, Letsch bijna van Bochum

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Sparta komt Van Crooij zijn jongere broertje Vito tegen. De middenvelder werd afgelopen weekend nog matchwinner tegen FC Groningen door in blessuretijd een strafschop binnen te schieten (2-1). De broers speelden ook in Venlo al enkele jaren samen, en worden nu dus opnieuw ploeggenoten. Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta, is blij met de komst van Delano: "In Delano viel ons oog op een transfervrije keeper die ik nog ken van m'n tijd bij PEC Zwolle en waar Maurice Steijn en Hans de Koning fijn mee gewerkt hebben bij VVV-Venlo. Hij maakte een goede indruk op zijn eerste dagen hier en we zijn blij hem aan de selectie toe te kunnen voegen."

Vitesse is Letsch bijna kwijt
De overgang van trainer Thomas Letsch van Vitesse naar VfL Bochum is bijna in kannen en kruiken. Dat melden verschillende Duitse media vanmiddag. Volgens het gezaghebbende BILD heeft de hekkensluiter van de Bundesliga er zo'n half miljoen euro voor over om het doorlopende contract van de oefenmeester in Arnhem af te kopen.

Letsch is aan zijn derde seizoen in Arnhem bezig. In zijn eerste seizoenen oogstte de oud-trainer van onder meer Austria Wien en Erzgebirge Aue lof door met goed voetbal achtereenvolgens als vierde en zesde in de Eredivisie te eindigen. Ook Europees deed Vitesse onder Letsch van zich spreken. In de Conference League werd de achtste finale bereikt, waarin nipt werd verloren van latere winnaar AS Roma. In het huidige seizoen loopt het vooralsnog minder voorspoedig, de Arnhemmers staan slechts veertiende. Als opvolger van Letsch zou Vitesse onder meer Philip Cocu (clubloos) en Joseph Oosting (RKC Waalwijk) op het oog hebben.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd