Nederlands getint Suriname krijgt keiharde tik van B-keus PEC

26 september 2022, 17:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Suriname heeft een pijnlijke oefennederlaag geslikt tegen PEC Zwolle. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie was met 5-0 te sterk voor het land van interim-bondscoach Aron Winter, die daarmee de Surinaamse bond niet van zijn kwaliteiten heeft kunnen overtuigen.

PEC won op eigen terrein met klinkende cijfers dankzij twee goals van Chardi Landu en Riley Reemnet én een treffer van Dean Guezen. Opvallend was vooral dat PEC Zwolle tijdens de oefenwedstrijd tegen Suriname vooral reservespelers en jeugdspelers het veld instuurde. Het zal de Surinaamse voetbalbond serieus aan het denken zetten.

Suriname heeft namelijk nog niet besloten of interim-bondscoach Aron Winter definitief het stokje overneemt van de vertrokken oefenmeester Stanley Menzo, of dat er een nieuwe coach voor de groep komt te staan. Menzo koos voor een lucratieve trainersklus in China.

Bij de Surinaamse voetbalploeg stonden veel spelers met een Nederlands tintje op het veld. Zo verschenen Warner Hahn, Kenneth Paal, Diego Biseswar, Mitchell te Vrede en Ridgeciano Haps op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen