Frenkie en Memphis behoren tot waslijst afwezigen Barcelona

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 september 2022 – FC Barcelona moet het dit weekend in elk geval stellen zonder Frenkie de Jong en Memphis Depay. Het Nederlandse duo viel in de afgelopen week geblesseerd weg bij Oranje, maar is nog niet genoeg hersteld om tegen Real Mallorca in actie te komen. Vooral voor Frenkie zal dat een domper zijn.

Frenkie en Memphis behoren tot waslijst afwezigen Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondscoach Louis van Gaal dacht namelijk dat Frenkie nadat hij halverwege werd gewisseld tegen Polen mogelijk alweer in actie kon komen tegen België. Maar toen hij vervolgens het trainingskamp van het Nederlands elftal moest verlaten vanwege de hamstringklachten, was dat al een domper. Dat hij bijna een week later tegen Real Mallorca nog steeds niet bij de wedstrijdselectie kan zitten, is opnieuw een tegenvaller.

Dat zal voor Memphis Depay minder het geval zijn: ook hij viel tijdens de interlandbreak weg met een hamstringblessure, maar van hem werd de ernst meteen al wel wat hoger ingeschat. De aanvaller zit net als Frenkie derhalve niet bij de wedstrijdselectie van Xavi voor het duel zaterdagavond in La Liga.

Lees ook: Frenkie krijgt opmerkelijke nieuwe rol te horen bij FC Barcelona

De twee Nederlanders zijn niet de enige afwezigen. Ook Héctor Bellerin, Jules Koundé en Ronald Araújo behoren zoals verwacht niet tot het keurkorps van Xavi. De coach kan wel een beroep doen op Ousmane Dembélé, die het trainingskamp van Frankrijk ook voortijdig moest verlaten. Sergi Roberto is juist voor het eerst sinds een aantal weken wel weer van de partij.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd