Jarige Zlatan geeft zichzelf cadeau van 2,5 miljoen euro

3 oktober 2022, 20:49

Zlatan Ibrahimovic mocht maandag 41 kaarsjes uitblazen. De jarige Zweed, die dit seizoen vanwege blessureleed nog niet in actie kwam, heeft zichzelf twee peperdure cadeaus gegeven. Ibrahimovic heeft twee prijzige auto's toegevoegd aan zijn indrukwekkende verzameling.

Ibrahimovic, die bekendstaat als autoliefhebber, gunde zichzelf voor zijn verjaardag twee Ferrari's. Het gaat om een Daytona SP3 ter waarde van twee miljoen euro en een 812 Competizione A. Voor die wagen betaalde de spits ruim vijf ton. Vooral de Daytona is zeldzaam: de autofabrikant heeft slechts 599 exemplaren ontwikkeld van die bolide.

Het moet de pijn van zijn blessure enigszins verzachten. De spits zette dit jaar zijn krabbel onder een nieuw contract bij AC Milan, maar kwam dit seizoen nog niet in actie. Ibrahimovic kampt met een zware knieblessure die hem al maanden aan de kant houdt. Afgelopen seizoen werd AC Milan zonder de inbreng van de Zweedse aanvaller nog kampioen van Italië.

Het is niet helemaal duidelijk wanneer Ibrahimovic zijn rentree gaat maken in het shirt van AC Milan. Een terugkeer lijkt dit kalenderjaar uitgesloten, aangezien het seizoen vanwege het WK in Qatar al in november wordt onderbroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen