Ramos hangt schorsing van zeven (!) duels boven het hoofd

11 oktober 2022, 14:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain dreigt Sergio Ramos lang te moeten missen. De Spaanse routinier hangt volgens RMC Sport een mega-schorsing boven het hoofd.

Ramos werd afgelopen weekend aan het einde van de eerste helft van het duel met Stade Reims (0-0) met een directe rode kaart van het veld gestuurd. Die kreeg hij van scheidsrechter Pierre Gaillouste vanwege zijn 'agressieve' reactie nadat hij een gele kaart had gekregen.

Uit beelden van Canal+ blijkt dat Ramos 'puta madre' zei toen hij zijn ongenoegen over de gele kaart uitte. In het officiële wedstrijdrapport van Gaillouste is echter geen melding gedaan van een belediging. Wel staat vermeld dat Ramos een 'intimiderende houding' aannam. Voor deze actie riskeert hij een schorsing tussen de twee en zeven wedstrijden.

Ramos krijgt woensdag te horen hoeveel wedstrijden hij aan de kant moet staan. De ervaren verdediger zal vanwege zijn rode kaart van afgelopen weekend in elk geval de kraker tegen Olympique Marseille missen. Wordt Ramos daadwerkelijk voor zeven wedstrijden geschorst, dan komt hij pas na het WK weer in de Ligue 1 in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ontvangt evengoed zijn salaris dus die maakt zich niet druk. Maar al zal die geen poen krijgen zal het hem een biet zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen